ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

basketprophet.com: ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ VIP ΚΑΝΑΛΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023 ΜΕ 12/12 ΜΗΝΕΣ ΚΕΡΔΟΣ!
basketprophet.com: ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ VIP ΚΑΝΑΛΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023 ΜΕ 12/12 ΜΗΝΕΣ ΚΕΡΔΟΣ!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το basketprophet.com;

Το basketprophet.com είναι μια σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το μπασκετικό στοίχημα με διαχειριστές μια ολιγομελής ομάδα απο άτομα με μεγάλη εμπειρία και προυπηρεσία στο χώρο του μπάσκετ είτε σαν πρωην παίκτες και προπονήτες είτε απο διάφορα άλλα πόστα.

 

Κάθε μέλος της ομάδας του basketprophet.com εχει γνώση, εξειδικευσή και ταυτόχρονα χειρίζεται αποκλειστικό δίκτυο ενημέρωσης σε συγκεγκριμένα πρωταθλήματα μέσα απο το όποιο βγαίνουν όλες οι ειδήσεις που στη συνέχεια αναλόγως αποδόσεων και ευκαιριών μετατρέποντε σε στοιχηματικά LIVE και PREGAME σημεία στο συνδρομητικό μας VIP κανάλι.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα σημεία που προτείνετε και γιατί να πάρω συνδρομή;

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω όλα τα σημεία που προτείνοντε απο το basketprophet.com είναι προιόν μελέτης, γνώσης και ειδήσεων που μαζευούμε απο το αποκλειστικό δίκτυο ενημέρωσης που διατηρά η σελίδα μας σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ανεξαρτήτως εκβάσης του κάθε σημείου τίποτα δεν δίνεται στη τύχη ή στα τυφλά.

 

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά τον Οκτώβριο του 2020 με ειδήσεις και εκπληκτικά αποτελέσματα από συγκεγκριμένα πρωταθλήματα που έχουμε φοβερή ενημέρωση και δικτύωση και με την πάροδο του χρόνου αλλα και με αρκετό κόπο και μόχθο καταφέραμε να έχουμε φτιάξει ενα παγκόσμιο δίκτυο ενημέρωσης με δυνατούς έμπιστους μπασκετικούς πληροφοριοδότες σε πάνω απο 15 διαφορετικές χώρες που μας επιτρέπει να μαζεύουμε αποκλειστικές μπασκετικές ειδήσεις πρώτοι και να εκμεταλλευόμαστε τυχόν λάθη των μπουκ είτε πριν την ενάρξη των αγώνων είτε κατα τη διαρκεία τους.

 

Αυτά που σας περιγράψαμε πιο πάνω σε συνδυασμό με τη έξτρα προσωπική μελέτη αλλα και γνώσεις που έχει η ομάδα μας αλλα και κυρίως με το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού μας που μπορειτε να διαβάσετε εδώ μας επιτρέπουν να βγάζουμε ενα πολυ καλο εισόδημα απο το στοίχημα επι μηνιαίας βάσης. Εκ πείρας μπορούμε να σας πούμε ότι ποντάροντας με τον συγκεγκριμένο τρόπο που σας παρουσιάζουμε αλλά και με την ενημέρωση που σας παρέχουμε μακροχρόνια δεν υπάρχει τρόπος να είστε χαμένοι απο το στοίχημα.

 

Στο ερώτημα γιατι κάποιος να πάρει συνδρομή απαντάμε ότι αγοράζοντας συνδρομή κάνετε μια μικρή επένδυτική αγορά με απώτερο σκόπο να έχετε μακροχρόνια ενα έξτρα εισόδημα απο το στοίχημα.

Ποιά η απόδειξη οτι και εσεις ποντάρετε όλα τα σημεία που προτείνετε ;

Όλα τα σήμεια που σας προτείνουμε τα ποντάρουμε πρώτοι εμεις και την απόδειξη μπορείτε να την βρείτε στο κανάλι μας στο Facebook και στο Instagram οπου υπάρχει ενα τεράστιο ιστορικό όλων ανεξαιρέτων των κερδισμένων δελτίων που προτείναμε απο τη πρώτη μας μέρα λειτουργίας μας στις 18 Οκτωβρίου 2020 κατανεμημένα ανα μέρα με τις ανάλογες ημερομήνιες σημειωμένες.

 

Επίσης για περισσότερες αποδείξεις οποιοσδήποτε μπορεί να τρέξει τα telegram links προηγουμενων μηνών που δημοσιευούμε στην κατηγοριά στατιστικά στην ιστοσελίδα μας και να τα συγκρίνει με τα αντιστοίχα δελτία στα διαδικτυακά μας κανάλια.

Πώς ειδοποιούμαι για τα σημεία;

Όλα τα σημέια δίνοντε σε όλους τους τακτοποιημένους συνδρομητές κάθε μήνα σε κλειστό VIP κανάλι στην εφαρμογή Telegram την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εντελώς δωρεάν στο κινήτο σας αλλα και στον υπολογιστή σας.

 

Σημαντικό να βεβαιωθείτε αφου εγκαταστήσετε την εφαρμογή ότι έχετε τις ειδοποίησεις της συγκεγκριμένης εφαρμογής στο δυνατό έτσι ώστε να λαμβάνετε όλα τα pre-game και live σημεία άμεσα με ήχο οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Σε ποιες στοιχηματικές μπορώ να βρώ τα σημεία;

Ολα τα σημεια που δινοντε στο VIP μπορειτε να τα βρείτε ειτε στη bet365 ειτε στη stoiximan. Με πιο απλά λόγια κάθε μας σημείο μπορείτε να το βρείτε σιγουρα σε μία απο τις δύο αυτές εταιρείες. Δουλεύουμε αποκλειστικά με αυτές τις δύο πολύ γνωστές εταιρίες που οι περισσότεροι παίκτες διαθέτουν για αποφυγή οποιασδήποτε συχγησής και παρεξήγησης.

 

Η βασικη μας επιλογη στα σημεια καθιερωθηκε στους μήνες η bet365 έτσι σε περιπτώση που δοθεί κάτι απο stoiximan θα ενημερώνεστε ταυτόχρονα με το σημείο ότι το βρισκέτε εκεί. Σε περιπτώση που δεν υπάρξει κάποια ενημερώση περι εταιρείας τότε πάτε αυτόματα στη bet365.

 

Ο λόγος που προτιμάμε τη bet365 είναι κυρίως γιατι προσφέρει περισσότερες μπασκετικές επιλογές απο διάφορα μικρά πρωταθλήματα που έχουμε δυνατή ενημέρωση αλλα και λόγω πολύ καλυτέρων στοιχηματικών εργαλείων που είναι πολυτίμα για τον τρόπο παιχνιδιού μας (καλυτέρες αποδόσεις cash out αλλα και η διαθεσιμότητα του αυτομάτου cash out).

 

Δεν σας εγγυομαστε οτι ολα τα σημεία που δίνουμε θα μπορείτε να τα βρείτε και στις δύο εταιρείες γι αυτο το λόγο προτείνουμε ανεπιφύλακτα πρωτού αγοράσετε συνδρομή να έχετε λογαριασμό και στις δύο αυτές εταιρείες.

 

Πως μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή μου;

Το basketprophet.com υποστηρίζει συναλλαγές με πιστωτικες/χρεωστικές κάρτες μέσω της ιστοσελίδας μας αλλα και μέσω της πλατφόρμας Paypal. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

Αφού πληρώσω τη συνδρομή μου πώς μπάινω στο VIP κανάλι στο Telegram;

Αν πλήρωσατε με κάρτα μέσω ιστοσελίδας τότε θα πήρατε στο email σας τη σχετική απόδειξη πληρωμής στην οποία μπορείτε να βρείτε το σχετικό link για το VIP καναλί του μήνα που αγοράσατε.

 

Σε περιπτώση που η πληρωμή έγινε μέσω Paypal τότε επικοινωνάτε μαζί μας σε κάποιο απο τα κανάλια μας σε Facebook, Instagram, Twitter ή μέσω αλληλογραφίας και σας κοινοποιούμε το σχετικό λινκ αφου επιβεβαίωσουμε τη πληρωμή σας.

Τι πληροφορίες μπορώ να βρώ στην κατηγορία στατιστικά στην ιστοσελίδα;

Στην κατηγορία στατιστικά στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες πληροφορίες:

 

1) Ιστορικό ανα ημέρα ολων των σημείων κερδισμένων και χαμένων που δωσαμε απο τη πρωτη μέρα λειτουργίας μας στις 18 Οκτωβρίου 2020

 

2) Ιστορικό συνολικών κέρδων (€) ανα μήνα όπως και κερδισμένων/χαμένων σημείων

 

3) Όλα τα telegram links περασμένων μηνων για να μπειτε να δειτε πως δουλευουμε και πως φτάσαμε σε αυτα τα αποτελεσμάτα με απόλυτη διαφάνεια

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more