ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
 

Μέσα από τις νέες επιλογές συνδρομής δίνουμε τη δυνατότητα εβδομαδιαίας πρόσβασης στο VIP κανάλι και την ευκαιρία συμμετοχής σε:

• Όσους θέλουν να μπουν για πρώτη φόρα με χαμηλή αρχική κάβα αλλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν το αρχικό κόστος της μηνιαιάς συνδρομής

• Όσους βρισκουν απαγορευτικό το ποσό της μηνιαίας συνδρομής για κάτι νέο που δεν γνωρίζουν στην πράξη αν τους ταιριάζει και αν μπορούν να ακολουθήσουν εξ ολοκλήρου

• Υφιστάμενους συνδρομήτες που σε συγκεγκριμένους μήνες δεν θα μπορουν να ακολουθήσουν όλοκληρο το μήνα για διάφορους λόγους (δουλειά, διακοπές κτλ.)
υκ για τις ομαδες εκει. Εχουμε στα σκαρια και νεο ανοιγμα σε καινουργιο πρωταθλημα που πιστευουμε θα μας φερει αρκετα καλα αποτελεσματα. Το δικτυο μεγαλωνει και αυξανεται με αργα και σταθερα βηματα και ευελπιστουμε σε συνεχομενη αυξηση των μεσων ορων κερδων μας χρονο με το χρονο.

Η φιλοσοφία μας ΔΕΝ αλλάζει και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με στόχο και σκοπό το μακροχρόνιο κέρδος και να μετράμε τα κέρδη μας με το τέλος κάθε μήνα αλλα και χρονιάς!

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι με το τέλος κάθε μήνα αν το κανάλι δεν ξεπεράσει τα 150 ευρώ κέρδος (140 είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορει να δώσει κάποιος για ένα μήνα) τότε ο επόμενος μήνας πάει δωρεάν για όσους πλήρωσαν συνολικά 1 μηνα συνδρομης ανεξαρτήτως με ποιο πακέτο.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις 3 επιλογές που υπάρχουν για να μπει κάποιος στη VIP μας ομάδα αγοράζοντας είτε 7 μερες είτε 15 μέρες είτε εξ αρχης ολόκληρο το μήνα.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο συνδρομής μπορείτε να πατήσετε το παρακατω banner: